Lasă un comentariu

Drumul catre sanatate

Faceti curatenie in casa cel putin o data pe saptamana… Cand ati facut ultima data „curatenie” in corpul dumneavoastra? E necesar? De ce?

Ritmul alert al vietii in zilele noastre ne incarca organismul cu foarte multe toxine. Acestea provin din : mediul inconjurator (apa, aer, alimentatie); le produce propriul organism din cauza stresului, bolilor. Organismul le elimina prin plamani, rinichi, colon, piele.

Cand nivelul toxinelor este mare, organismul ne avertizeaza prin semnale corespunzatoare: depuneri pe limba, halena; cefalgii, vertij; somnolenta, apatie, iritabilitate; scaderea energiei, ganduri sumbre, boli. Ca sa scapam de aceste simptome, primul lucru pe care ar trebui sa il facem este DETOXIFIEREA.

Cele mai bune perioade pentru detoxifiere sunt primavara si toamna sau imediat ce s-au constat primele semne de boala.

O detoxifiere corespunzatoare se face cu: dieta, miscare, suplimente alimentare. Conditie obligatorie pentru obtinerea unei rezultat corespunzator =  consumul a 2-3 l apa zinic.

Dieta

Alimente recomandate: fructe si legume crude in salate, shackuri, sucuri sau uscate ( smochine, stafide), nuci, alune; miere in loc de zahar; cereale integrale; infuzii de plante.

Alimente interzise: prajeluri, conserve, dulciuri cu aditivi alimentari, afumaturi.

Dieta se adapteaza conform grupei sanguine – „Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine” de Dr P.J. D’Adamo.

Miscarea

Stimuleaza aparatul cardiovascular si procesele metabolice din organism, preferabil sa fie facuta in aer liber, nepoluat, adaptata in functie de grupa sanguina.

Suplimente alimentare

Se aleg in functie de nivelul si tipul toxinelor; existenta unor afectiuni.

Calivita international recomanda pentru:

detoxifiere generala: Detox Patch, Liquid Chlorophill, Green Care, Kids Greens, Pure Yucca, Spirulina Chlorella Plus, Bioharmonex, Aquarion.

specifica unor organe sau tipuri de afectiuni: Smokerade ( pentru fumatori), Oregano Oil, ParaProtex, OxyMax (antimicotice, antivirale, antiparazitare) Probiobalance, Acidophillus with Psyllium, AC Zymes ( probiotice), Nopalin (regleaza glicemia) , Slim Formula, X Shape ( de ajutor pentru supraponderali), URX (pentru aparatul urinar)

Detox Patch – in medicina orientala se considera ca in timpul zilei toxinele deplaseaza spre talpi (cat mai departe de organele vitale) deoarece au o densitate mai mare decat componentele naturale ale aparatului cardiovascular. Plasturii contin plante cu proprietati tamaduitoare si functioneaza dupa principiul reflexoterpiei si turmalina care emite raze infrarosii cu efect de stimulare a circulatiei.

Mugurii de alfalfa din Liquid Chlorophill, Green Care si Spirulina Chlorella Plus au efect alcalinizant si detoxifiant al tubului digestiv, diuretic si laxativ, energizant, antitumoral.

Pure Yucca leaga colesterolul inca nedigerat din intestin si contribuie la eliminarea lui, are efect diuretic, antiinflamator, stimuleaza circulatia limfatica pericelulara.

Bioharmonex, dispozitiv universal de biorezonanta electromagnetica, lucreaza prin programul sau de detoxifiere sau specific organului afectat.

Aquarion produce apa ionizata filtrand apa de robinet de mai multe ori, apoi purificand-o de clor şi separand-o electric. In urma separarii electrice, apa dobandeste un pH alcalin sau acid.

Gandurile de iubire, pace, multumire, puritate, perfectiune promoveaza o sanatate radioasa. (Valeriu Popa)

Curatati-va trupul cu produsele Calivita si mintea de ganduri negre si veti fi mai sanatosi si mai apti de a face fata provocarilor vietii.
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: