Un comentariu

Batranetea

Este fenomenul care precede moartea naturala. Ce se intampla in organismul omului ca acesta se schimba atat de mult in aspectul fizic si ii scad toate functiile organismului? Ce se consuma sau nu se mai consuma? Fundamental din punct de vedere biologic , in procesul de imbatranire este scaderea capacitatii de adaptare, fenomen care trebuie inteles atat la nivelul functiilor diferitelor organe si sisteme cat si la nivelul metabolismului celular. Ansamblul mecanismelor de reglare,  care conduc la echilibrul dinamic al homeostaziei, functioneaza mai lent sau insuficient. Homeostazia – constanta parametrilor mediului intern: PH, presiunea partiala a oxigenului si a bioxidului de carbon in sange si celule si o anumita concentratie a ionilor – se asigura printr-o reglare neurohormonala, celulara si intracelulara si la batrani se realizeaza mai greu, iar mai tarziu perturbarea este ireversibila. Apare o arteroscleroza generalizata, o modificare a substantei fundamentale a tesutului conjunciv, a colagenului, o hipotrofie musculara, o scadere ponderala si in inaltime, o micsorare a capacitatii respiratorii, o osteoporoza generalizata. Pot aparea, de asemenea, o perturbare a proceselor psihice – batranii devin anxiosi, agresivi, conflictuali, emotivi, egoisti -.

Se considera ca dupa varsta de 40 de ani, varsta la care se constata un maxim functional, capcacitatea functionala organismului scade cu 0,5 – 1,5%. Procesul de imbatranire difera de la individ la individ, fiind legat de zestrea genetica.

Fara a avea pretentia ca emit  solutia perfecta pentru mentinerea tineretii, o parte dintre aceste procese de imbatranire pot fi incetinite abordand un stil de viata sanatos si folosind produse oferite de  Calivita International.

Evitarea tutunului, alcoolului, consumul moderat de grasimi si dulciuri, practicarea miscarii in aer liber, zilnic, detoxifierea organismului de cel putin doua ori pe an ar trebui sa faca parte din „tabieturile” noastre.

Mentinera PH-ului optim al organismului se poate realiza cu:

  • detoxifieri periodice cu dieta, miscare, produse precum Detox Patch, Pure Yucca, Green Care, Liquid Chlorophill, Spirulina Chlorella administratate in functie de particularitatatile fiecarui organism;
  • mentinerea in parametri normali a florei saprofite cu ajutorul probioticelor – ProbioBalance, Acidophillus with Psillyum, AC Zymes (asigura si un tranzit intestinal corespunzator, cunoscuta fiind tendinta la constipatie a persoanelor foarte stresate sau trecute de prima tinerete)
  • consumul de apa ionizata alcalina produsa cu ajutorul Aquarion.

Nivelul corespunzator al concentratiei de oxigen se poate mentine cu ajutorul picaturilor de OxyMax si Low Deuterium Oxy Crystal.

Natural HGH Support stimuleaza secretia naturala a hormonului de crestere din organism. Consecinta: se sprijina functionarea normala a sistemului imunitar si influenteaza benefic constructia musculara.

Incetinirea procesului de  ateroscleroza se poate realiza crescand consumul de vitamina C – C300 Plus, Liquid C + Bioflavonoids, C Plus; Vitamina E sau a altor antioxidanti cum ar fi: Xanto PLUS, ZenThonic, Resveratrol – care au si efect antitumoral si de fortificare a organismului – , Coenzima Q 10, SuperCoQ10 si Sublingual Q10 – care contribuie la pastrarea tineretii tesutului conjunctiv, a fibrelor de colagen si, in asociere cu Rhodiolin, intervine si in reglarea tulburarilor de ritm cadiac.  Vein Protex pentru uz intern si VeinCare pentru uz extern contribuie de asemenea la mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular.

Senior Formula si Menopausal Formula asigura  vitaminele si mineralele indispensabile persoanelor in varsta.

Cand anii se aduna, altele scad, de exemplu numarul orelor de somn, deoarece scade productia de melatonina a glandei epifize. Melatonin si Melatonin 3.0 pot fi inlocuitorii ideali pentru somniferele sintetice.

Alti antioxidanti benefici sunt: Luteine si Luteine Plus (pentru ochi), Smokerade (pentru aparatul respirator), Pro Selenium (pentru tiroida).

O activitate cerebrala optima se mentine cu ajutorul produselor Panax Ginseng ; a celor care contin Ginko Biloba – Ginko XC, Protect4Life, Mega Protect4 Life, ultimul find util si in tratarea neuropatiilor si lecitina – Super Soya Lecithin si Triple Potency Lecithin.

Vital Man, ProState Power pentru barbati, Vital Woman, Intimmoments pentru femei, si URX diminueaza efectele varstei asupra aparatului uro-genital.

BioHarmonex emite un camp electromagnetic pulsatil de intensitate scazuta si regeleaza din punct de vedere energetic activitatea aparatelor si sistemelor in asa fel ca sa asigure o cat mai buna functionare a acestora, programul de  „INTINERIRE” fiind cel mai util, dar si cele rezervate specific fiecarei categorii de celule.

In afara acestor produse, in functie de afectiunile asociate varstei ( vezi articolele despre osteoporoza si angina), se mai pot adauga si alte suplimente de la Calivita International.

Anii nu trebuie sa reprezinte o povara!

Reclame

One comment on “Batranetea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: