Lasă un comentariu

Alte veşti de la CaliVita

La fiecare 2 luni, Calivita International are câteva promoţii.

Face parte din avantajele celor care sunt membri. O altă particularitate a acestor promoţii este că pot ameliora sau rezolva probleme de sănătate specifice acestei perioade.

„Dacă un membru cumpără 1 Energy and Memory (CB0001) şi 1 Lutein (FL0070) pe o singură factură, va primi cadou 1 C Plus Flavonoid (FL0048).”

Studenţii acum dau examenele, nu au timp să doarmă, au mult de învăţat şi puţin timp la dispoziţie. Informaţiile le găsesc de cele mai multe ori în format electronic, iar ochii lor sunt mai solicitaţi în sesiune decât in restul anului universitar. Oboseala favorizează scăderea imunităţii, receptivitate la viroze.

O tabletă de Energy & Memory furnizează tot atâta cofeină cât o cafea espresso! Pe lănga aceasta mai conţine: Colină, Magneziu, Zinc, Vitamina C, Seleniu, Vitamina E. Doza zilnică pentru un membru Calivita costa 0,77 RON.

Luteina joacă un rol cheie în protecţia antioxidantă a ochiului. Preţul plătit zilnic e de 1,31 RON.

O tabletă de vitamina C Plus furnizează tot atâta vitamina C cât o portocală mare sau 1,5 kg de mere ! Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, care fortifică sistemul imunitar, creşte capacitatea de apărare a organismului faţă de agenţii patogeni şi faţă de bolile infecto-contagioase.

Un pic mai mult de 2 lei pe zi vi se pare un efort financiar prea mare pentru a obţine rezultatele dorite la examen şi a ne păstra şi sănătatea în acelaşi timp?

Şi ar mai fi un avantaj: deveniţi membru CaliVita, adică veţi avea acces la informaţii, vă veţi putea dezvolta o afacere proprie şî vă veţi putea menţine sănătatea.

Succes!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: